059 016 814
059 016 814
Naročite se na BREZPLAČNI POSVET
Od ust do ust
 
Mikroskopsko zobozdravstvo
 
CELOSTNA obravnava
pacientov
 
Poglobljena sodobna
DIAGNOSTIKA
 
Odženemo strah in zadržke
pred zobozdravnikom
Mnenja pacientov
"Odkar hodim k vam, z zobmi nimam nobenih problemov več... "
"Zelo sem zadovoljna z dr. Pirtovškom zaradi strokovnosti in prijaznosti, predvsem pa zaradi nebolečega zdravljenja... "
"Z dr. Pirtovškom sem zelo zadovoljna....... "

Estetsko zobozdravstvo

Želite imeti bolj bele zobe? V kolikor niste zadovoljni z barvo vaših zob, obstaja rešitev – beljenje zob.

Beljenje zob lahko izvedemo na dva načina:

1. Rezultat v nekaj dneh

Izdelamo Vam osebne nosilce za belilo, ki jih nosite nekaj noči in ko dosežemo zadovoljiv odtenek, postopek zaključimo. Vse seveda ob rednih kontrolnih obiskih.

2. Takojšen rezultat

Beljenje zob lahko izvedemo v ordinaciji, kjer uporabimo nekoliko bolj močna belila in tako dobimo takojšen rezultat. Običajno je potrebno postopek ponoviti na 3 do 5 let.

Belimo lahko tudi posamezen zob, ki je bil v preteklosti koreninsko zdravljen, saj takšni zobje z leti potemnijo. Ob tem je potrebno opozoriti, da belilo ne pobeli zalivk, zato je včasih potrebna zamenjava le teh.

Estetska protetika

Če niste zadovoljni s svojim nasmehom, obliko in barvo zob, Vam lahko samopodobo tudi protetično izboljšamo. Pri tem lahko izdelamo simulacijo bodoče rešitve v vosku, tako da se lažje odločite za morebitni postopek.

Pri protetični rešitvi uporabljamo izključno polno keramične nadomestke; torej nobene kovinske vsebine, saj ti izdelki dajejo popolnoma naraven videz. Izdelamo polno keramične luske ali polne keramične prevleke.


Naročite se na BREZPLAČNI POSVET