059 016 814
059 016 814
Naročite se na BREZPLAČNI POSVET
Od ust do ust
 
Mikroskopsko zobozdravstvo
 
CELOSTNA obravnava
pacientov
 
Poglobljena sodobna
DIAGNOSTIKA
 
Odženemo strah in zadržke
pred zobozdravnikom
Mnenja pacientov
"S storitvami in ravnanjem z menoj sem zelo zadovoljna. Ukrepajo hitro in zanesljivo... "
"Nudite vrhunske storitve za odličen občutek in zdravje v ustih. Le tako naprej... "
"Pirtovšek - CAR... "

Protetika

Fiksna protetika

S fiksnimi nadomestki nadomestimo izgubljene zobe na način, ki je za pacienta bolj udoben, saj so ti nadomestki trajno fiksirani v ustni votlini na obstoječih zobeh, so stabilni in zagotavljajo brezhibno funkcijo. Sem štejemo zobne prevleke, mostičke in vsadke.

Zobna prevleka

Zobna prevleka je umetni izdelek, ki posnema obliko in barvo Vaših zob. Za namestitev prevleke je potrebno zob obrusiti v koničasto obliko, na katero nato trajno zalepimo prevleko.

Zobne prevleke so primerne za zobe, ki imajo velike plombe, za obrabljene zobe in v določenih primerih tudi za zobe, ki ne ustrezajo estetskim željam pacienta.


Mostiček

Mostiček je nadomestek, ki nadomešča izgubljen zob ali več njih med dvema zoboma. V tem primeru moramo obrusiti sosednja nosilna zoba na katera potem trajno zalepimo mostiček.

V kolikor sta sosednja zoba zdrava in brez plomb, je veliko bolj sodobna rešitev nadomeščanja manjkajočega zoba z zobnim vsadkom.Snemna protetika

Snemno-protetične nadomestke (proteze) izdelamo v primerih, ko je bilo izgubljenih preveč zob, da bi bila možna izdelava ustrezne fiksne rešiteve.

Sem štejemo totalne zobne proteze (ko so bili izgubljeni vsi zobje) in delne zobne proteze (ko je nekaj zob še ohranjenih).

Snemna rešitev je za pacienta manj udobna, pa vendar še vedno optimalna rešitev, ki zagotavlja zadovoljivo funkcijo.

Fiksno-snemna protetika

Gre za kombinacijo fiksne in snemne protetike.

Skupaj bomo izbrali najboljšo možno rešitev za Vas!
 
Naročite se na BREZPLAČNI POSVET